Prozření

Prozření

Anotace: 15.3.2018 Dementní doznání kokota kokotům

Je to vteřina věků
Okamžik bohů
Konec rozbrojů
Jen prázdno zdrojů
Letím časoprostorem
Ovlivněn Colem
Pc s indickým pornem
Točím volantem
Jsi Kardinál omylu
Papež debilů
Jsi král volů
Jsi holub, deláš vrků
Jsi když jsi nemyslel na důsledky
Praskají ledky, lebky
Mlčí hroby pod dohledem smrtky
Před očima Matky
Pomalu dopadá auto na rub
Najel jsem hranou na dub
Hravou formou jsem pravnuk
Naráz, náraz a hluk
Okamžik dlouhého klidu
Dělám bruslařskou piruetu
Hraji v rigor mortiz kabaretu
Letím bez pásu, nevěříc ve spásu
Dopadám, ležím a není nic
Jen tíživé prázdno
V rozbitém autě
V rozbité mysli

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=768877703317168&id=641196792751927

Autor Disspraktik, 21.03.2018
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí