Návrat z ráje

Návrat z ráje

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=LHonMUpV47Q

Návrat z ráje




Bez toho aby člověk poznal
kde leží peklo
není možné najít svůj ráj

projít písečnými dunami
džunglí
nocí dnem
bahnem
velkoměstem
všemi ulicemi
pískat si při tom písničku
ale nezastavit se
nikdy to nevzdat

tam v dálce bude pokaždé čekat budoucnost
i těm kteří ji nevidí
otevírá své dveře
dokořán

museli jsme projít zdí a nechat si odstranit všechny končetiny
vypíchnout si oči a vyříznout si jazyk

museli jsme stát celý den na hlavě
a spát vzhůru nohama napřed ve směru jízdy

a museli jsme si slíbit
že se už nevrátíme

vyšlapat horu osudu
stanout na jejím vrcholu a vidět všechno pod sebou
i za sebou

vše co je za námi je teď to co nás žene vpřed

od zlého
zatuchlého
mrtvolného
ráje
který hnil už když jsi v něm žil

zpátky do pekla
zpátky do hor mezi všechno své
zpátky mezi čisté a neposkvrněné

zpátky domů
a nikdy se tam už nevracet
Autor CoT, 25.03.2018
Přečteno 346x
Tipy 17
Poslední tipující: Veru, Jort, Ruda Štola, odnikud, hanele m., bogen, Avola, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inspirativni do tech vsech sracek vsednich dni.

09.02.2024 20:26:30 | Veru

Ty jo ..já si teď úplně vybavuju proč jsem to tehdy psal. To byl snad největší zlom v mém životě .

10.02.2024 13:45:58 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí