Opět smutná. Popisuje melancholika, který je trochu uzavřený a zklamán možná láskou a nepochopením. Je velmi křehká a citlivá. Je jako zamyšlená dívka v jarním podvečeru - sedící na lavičce sama - hledící na krásný západ a přeje si být milována a uctívána.
05.01.2019 16:53:45 | Krahujec