Vítr
Anotace: Jen tak napsaná...
Až kam se vítr zatoulá,
prach z cesty zafouká.
Až k hvězdám,mořím,
možná dál.
Sám vítr vál a vál.
Pak vlny ztichly
a v dáli paprsků rej
ozáří lod bílou jak sen.
Ta po moří si pluje,
září, zlo drsných vln
odráží a k cíli zbývá
už jen den...
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Anděl, Kapka, bogen
Komentáře (1)
Komentujících (1)