XIX.

XIX.

Anotace: ...

Topím se ve vyschlém jezeře,

v bahně, co zbylo tu z léta.

Aspoň, že nebudu večeře

pro supa, co tady létá.

 

Spadl jsem do bahna náhodou,

vlastně jen šlápl jsem špatně.

Radši bych topil se pod vodou,

stejně už dávno jsem na dně.

Autor free.poet, 11.09.2018
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí