O psaní

O psaní

Anotace: srpen 2018

 


Když mi nejde psát
jen čmárám do sešítku
projdu celý byt
přeliju i kytku...
když nedaří se rým
a zadrhávaj slova
je marný dobře vím
zkoušet to stále znova

když nemám zrovna splín
či nesžírám se bolem
je těžký něco psát
jenom s jedním slovem
když v hlavě prázdno mám
jen tak tam poletuje
odráží se od stěn
volně levituje...

Zajdu si na pár piv
relax... uvolnění
reset my head
vyčistit
harddisk v stroji snění
někdy se to zlomí
ale spíš je mi na umření
když se ráno vzbudím
s hlavou jako střep


když to prostě nejde
zbytečný na to tlačit
až to samo přijde
bude i jedno slovo stačit...

Autor Timy1123, 20.09.2018
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: grázlík, Kapka, JSJ, ARTeFakty X. Múzy, rybka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když to nejde nevymyslíš nicO:-)

26.09.2018 23:04:49 | grázlík

maličko jsem se tam zadrh, možná jsem moc střízlivej, ale přísahám, že jen do rána...
K věci-mám rád takový básně o psaní, takže ok.

20.09.2018 23:33:08 | analfagot

Nech být.. zas bude líp.
Žádný div, dávám Ti Tip :)

20.09.2018 20:42:55 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí