Cesta
Anotace: Kam má cesta vede...
Daleká cesta,
již ani stonání
rozletu mému nebrání.
Rychle se nese,
křídly víří,
noci se bojí netopýří.
Šepot křídel,
touha dálky,
hledá a neposílá zpátky.
V oblaka věří,
pije a dýchá,
hvězd se dotýká..
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)