Lilie
Anotace: Pro krásnou kytici
Kytice květů
jak z nebe spadlá,
kytice květů
jak nebe jasná.
Voní jak touha,
sladce jak med.
Bílá nevinná,
růžový květ pohladím
v dlaních a celý svět
mění se hned
v překrásný svět,
svět plný lásky,
světla a víry,
kde teplo dlaní
roste a sílí,
hřeje a hladí,
kytku si dává,
protože štěstí jen tak
se dává...
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Rbb, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)