Mám žízeň
po troše tvojí slasti
s příměsí chtíče
bezhlavé krásy
v čase
přítomnosti
všech neřestí
co tečou proudem
z kopce do pole
horem i dolem
zatahuješ
závěs
jak lovec
když skrýváš své pasti
Mám žízeň
po tvých ústech
drzích slovech
z poháru do těla
alhokol dopijem
a šeptáš že začíná
Romance s opiem