Jedinou cestou přes řeku je křehký led
rozhodnutí jít – nebo nechat bejt
Zkoušel jsem to projít
vždy popraskal a já se topil
proč by to mělo být jinak právě teď?
už jsem pocítil bodání chladu mrazivé vody
nebo to jen mé chladné srdce zmrazilo mé kroky?
Jedinou cestou přes řeku je křehký led
žel – zkurveně vtipné, že?
Tohle dilema…
... člun, krokodýl, prkno, vor, pneumatika, most, brod ...
opravdu jediná cesta?!
25.12.2018 00:38:27 | Romana Šamanka Ladyloba
ANI JSEM NETUŠILA,ŽE JE ZDE TAK HŘEJIVĚ LÍBEZNÝ AUTOR...JSEM DOJATÁ...
23.12.2018 18:39:41 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Děkuji můj cite
23.12.2018 20:36:02 | Adminak
ach:)líbezné to oslovení...
24.12.2018 10:27:02 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
MoooJžíši!)
23.12.2018 18:21:37 | clafoutis