PRVOTNÍ NENÁVIST

PRVOTNÍ NENÁVIST

Anotace: .....

Zrozena z lůna bestie
odkojená krví nepřátel
vyvrhel pekelné dynastie
vyzbrojená nelítostným pařátem

nejvyšší zlo
oko nejděsivějšího hurikánu
v dějinách bytí
nejhlubší nejtemnější dno
láva nejkrutějšího vulkánu
co pohrdáním se sytí

biblická bytost
padlý anděl.....antikrist
démon deváté brány
žádné pokání žádná lítost
srdce.....lásku v něm otrávit
aby všichni se jí bály

staletí bere životy
rdousí saje trhá
zbavená všech pocitu
temné dokonalé zvíře
nicota sadistického despoty
co lidskostí pohrdá
bez hranic a limitů
co každou noc
číhá v temně děsivé díře...
Autor ZILA78, 27.12.2018
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Now, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsem nečekal po té vánoční pohodě..:) Ano.

07.01.2019 14:40:17 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí