- - - Každý by chtěl... - - -
Někdy...
Někdy být
chtěl bych němý
raději
než mluvit o svých citech
A někdy chtěl bych slepý být
raději
než vidět slzy zla
kanout v litrech
A někdy chtěl bych být
hluchý
raději
než slyšet myšlenky co vedou ke zbláznení
A někdy...
Někdy je náhlý spánek
to čiré probuzení...
...