... a tak se vyhýbám svým citům
tak jako ty se vyhýbáš mně
zasouvám je do nejzazší přihrádky v hlavě
která občas pukne a tříští se kolem mě
všude všechno pohltí... jako kyselina
jo, skrývat a dusit v sobě city
se nevyplácí
zůstane ti pak jen zničený okolí
a když máš štěstí
vyvázneš z toho
jen s lehkým poleptáním
který ti bude navždycky připomínat
explozi