Pro Markétku

Pro Markétku

Anotace: :)

Ve všech nekonečných světech jsi v mých očích zázrakem

ve snaze o věčnost příjdeme jen jednou a naposledy

chci být tvým

 

Položím si tě do mechu a v očích mám stříbro ze tvé kůže

měsíc svítí na obrysy

jsi má doména a já tvůj chtíč

 

zavři oči a poslouchej, jak nám bijí srdce

protože v mracích se tíha bytí strácí

 

Autor eddy1 1 11, 18.02.2019
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

06.11.2020 22:59:41 | Jaruška

Dekuji :)

06.11.2020 23:39:17 | eddy1 1 11

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí