ČEKÁNÍ

ČEKÁNÍ

Anotace: Stáří, vzpomínky a čekání. Smutný úděl člověka.

 


V noci sedím v stínu svíce,
nemám sílu, žíti více,
svoji bolest předám peru,
když píši dopis v šeru.

Linky po papíru krouží,
kaňky stékají se v louži.
Trochu se s tím stále peru,
když píši dopis v šeru.

Svět už není to, co býval,
miloval jsem, taky zpíval,
cestoval a byl až v Peru!
Teď tu sedím v šeru.

Moji tvář popsaly roky,
teď už slyším její kroky.
Na milost svůj osud beru.
Přichází si pro mě v šeru.

Plamen nemá síly více,
Právě zhasla moje svíce.

 

Autor kekebreke, 07.03.2019
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí