Stínadla

Stínadla

Stínadla

Už jsem starší
než rychlé šípy při honbě za Širokem
vždyť kdybych dnes potkal Mirka Dušína
jeho blonďaté vlasy by mi sotva sahaly po bradu

řeka teče asi dva kilometry od mého domu
až sem slyším, jak sebou unáší další rok
další rok
před obrazovkou
21 let
a stejně koukám na youtubery
5 hodin
denně jsem mohl nahánět Vonty
po ulicích sedmitisícového Letohradu
čmárat po zdech Losnovo jméno
a létat v oblacích na bicyklu

21 let
Tak kde jsou ti kapři?
v místě
kde místo trumpety každý rok
hlučí z ampliónů Dragostea Din Tei
Autor Dadan, 07.03.2019
Přečteno 201x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, ZILA78, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí