Ztracený v kategorii prokletých básníků
spatřiv
jezdce Zjevení, co své koně nutí v klus
v průsmyku, kde torzo pociťuje mrazivé to chvění
A není jiného úniku, abych zůstal živ
než v labyrintu alegorií minulých to hrůz
a není jiného úniku, abych zůstal živ
než v básních co píšu krví, krví ze svých úst
a žil - v hologramu siluet v nichž jsem žil