Anotace: Má spoustu chyb, není to mé nejlepší dílo, ale je psaná pro někoho na kom mi záleží, proto ji sem dávám. Nezaslouží si abych zapomněla...
Je pěkné když si autor připouští vlastní chyby a nedělá ramena. Hned jsi mi jako člověk sympatičtější, když si anotaci přečtu.
A teď pozor: stejné pravidlo platí v textu básně. Kde mluvíš upřímně jednoduše k věci (nevím jestli mě slyšíš, odpověz mi, tak nějak se mi zdá...), tam se básnička daří. Jakmile začneme přidávat efekty (mříž proplétající se zdmi, nitky života, neprůstřelné sklo, rozpadám se v prach) čtenář si řekne to je nějaké divné, a odtáhne se.
13.05.2019 08:11:26 | Karel Koryntka
Hlavně nezamopni :D
12.05.2019 22:14:13 | Tafi666
Je to vtipné cha cha cha... promiňte mi cha cha cha... že se směji cha cha cha cha cha...
13.05.2019 08:42:26 | AngelLia31