Trosečník
Anotace: Hodně toho za sebou, omezil jsem tím možností co před sebou....Jsem vůl
Mnoho jsem lidí potkal
zlo hltal jak bezedný
Ze všech stran rány jsem dostal
a pokoušel jedy náhodný.
Žilou do srdce intenzitu jsem tlačil
nosem i ústy sny jsem sál
Z radosti do tváře bohu se mračil
být normálním se bál
Návyk se stane z pošetilosti
jak domeček z karet klesá důstojnost
Stíny duší života prosti
život je pes a já ohlodaná kost
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Neegoista88, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)