svěžím dechem...:-D*
myslím, že Koryntkovy "poučné" glosy nejlépe brát /pokud jim ovšem vůbec věnujeme nějakou pozornost/ jako ukázková dílka marnivé žvanivosti-výrony potícího se přetloustlého ega...
08.09.2019 12:00:41 | Frr
Je vhodné ten materiál trošičku uspořádat, tady to vypadá obráceně jako kdyby básník snaživě aranžoval věci aby vypadaly nejneuspořádaněji - ale působivě ani živě to nevyšlo.
06.09.2019 08:15:36 | Karel Koryntka
Díky za názor, aranžmá, bohužel, není úplně moje parketa, tak se ani nesnažím.Jen "hážu" na papír, co se mi děje v hlavě.
06.09.2019 19:12:57 | Tanecnice
Arónie už je zralá. Ochutnalas ? Většinou si lidé myslí, že je to ptačí zob.
06.09.2019 01:42:43 | Now
Takový hezký zmatený, tipuji, že můj příběh by se ti taky líbil, jako mně Tvá báseň.
05.09.2019 22:29:44 | Asinejakavadna