Tradice

Tradice

Anotace: znal jsem jich pár.. co uvedlo v zmar.. touhy své.. odmítání posedlé

Když žena slzy roní

řká se že muž neví pro ni

slov

a čas přišel příliš brzy

 

on ví a to pro ni ví

neb sní

ve dne i v noci

 

znal jsem jich pár

co uvedlo v zmar

touhy své

odmítání posedlé

 

Jen ty matky mlčet by měly

 

dcery jež naletěly

bylo jich dost

a dost

 

v kraji

kroji

jiné tradice

 

Autor Rose Rosé, 29.10.2019
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí