Moc povedené a hlavně ty chvíle nemůžou otrávit ti co odešli, co chtěli nebo co z jiného důvodu nepřejí. Zůstaň nahá sedět dál a svez se po té dráze ;-)
29.11.2019 07:54:53 | petrzal
Lízat lalůčky? Ou! Ty se přece mnou. Snad jedině tak, vyplašíš mravence v podbřišku.
Hezká báseňka s nádechem vkusného eroromantizmu.
29.11.2019 02:32:50 | šerý