Bludiště samoty

Bludiště samoty

 

Ve starých kostech

city se hromadí,

a není kam je dát.

V omšelých zdech

opuštěných domů v podhradí

z postele nechce se vstát.

 

Pak chytneš druhý dech

do příštího století,

zas budeš mít naspěch.

V rozumném obětí,

unášen na křídlech

chceš tancovat se smrtí.

Autor tomáš0912, 18.12.2019
Přečteno 213x
Tipy 6
Poslední tipující: Polux Troy, Donne, Kapka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maj ty řádky tvořit nějakej obrázek? Bo sem na todle blbej.

18.12.2019 18:12:37 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí