Plagiát
pošli mě a budu hrát
třeba pravdu, a třeba ne
každá scéna
už je
plagiát
jen jsou v ní zase cizí jména
zkoušej plakat, zkus se smát
je známo
že o každém pocitu
se dávno
napsalo už tisíckrát
a je či není to je zdání
že je stejně v každém výtisku
tak moc originální
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: danaska, Krahujec, Now, Amiradi, praetorian
Komentáře (2)
Komentujících (2)