Smích
hluboko v břiše
mají touhu se smát
a nikdo se
tiše
nevyhne tomu hroznému burácení
při snaze nenasát
víru v to, že jiní
jsou víc bezcenní
ten smích prý trhá mandle
a když je potom člověk posbírá
dají se narvat zpátky do krku.
a pak se zvrací… smíchy
aby bylo zase všechno v pořádku
protože pumpovat vše dění ze srdce
je pořád větší dřina
Přečteno 203x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jenommarie, Emily Říhová, šerý, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)