Srdce je rozbité na milion kousků, co praskají jak Popcorn pod bezohledným dupotem podrážek města. Mílovými kroky se ztrácí poslední kapky krve lijákem dlažby. Holešovické cibule už neexistují... Pálavu zalévá jen v noci Slunce jejích očí a otáčivý prsten vykopávek. Tisíce paprsků z jejích pohledů proniká jeho duší v archivu zamknutou. Klíč nikdo nehledá, bolí při tom nesesitelně záda.
30.09.2020 22:54:06 | Pan Pálavský