Stopy nedosněných snů
Anotace: upozornění: vaše duše může obsahovat stopy nedosněných snů
V zasněžených
krajinách tvé duše
zbylo pár
cizích stop, pár
zavátých cest a
nedopsaných příběhů
Čas od času
tě škádlí
jak nedosněný sen, co
v myšlenkách tě lechtá,
nedává ti spát
a nutí tě ptát se:
co mohlo být
snad
necháš se jím svést?
*
Brodíš se v závějích
a nad tebou jen
skořápky vyhasnutých hvězd
doutnajících nadějí
*
Má smysl lepit tvář
ze střípků obrazů?
Svazovat nit příběhů?
Ztrácet čas
mozaikou snů?
Zavřít oči
a hledat
stopy ve sněhu?
Přečteno 253x
Tipy 17
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Emily Říhová, její alter ego, Frr, Marten, Eru Alonnar, Psavec, Guldrun, ARNOKULT, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)