Anotace: dlouho jsem nepsal.
studené
prázdné
skutečné
vylhané
krásné
zbytečné
studené
místo k životu
ten byt či kobka
studené
trčím tu
vyhaslá sopka
prázdné
uvnitř i navenek
jen nafouklý sáček
prázdné
obsahy vzpomínek
kdopak tu pláče
skutečné není nic
nic neni skutečné
vylhané
sám se v tom ztrácím
už ztratil jsem nit
vylhané
iluze splácím
že chtěl jsem snít
krásné
ledasco bylo
páry ňader a prameny vlasů
krásné
mě otrávilo
už nemůžu a nechcu
zbytečné
teď a tady
včera i zítra
zbytečné
bez nálady
z včera, z jitra