Tentokrát o těsnosti

Tentokrát o těsnosti

Anotace: -

 
 
Na vlastní kůži cítíš chlad slovních katedrál 
a vyhýbáš se přiložení významu na nesprávná místa
kolik lidí na světě ví 
že večer svlékáš všechno co z tebe kdysi dělalo dobrého člověka? 
 
nakousl jsi dvě kostičky cukru 
právě tyto důkazy současnosti později vložíš do cesty někomu jinému 
 
teď 
do země před sebou píšeš pořád dokola ta samá vyznání 
snažíš se tak možná udržel naživu toho kým jsi byl 
zanechal jsi tu pocit pootevřených dveří  
a v něm 
příliš málo prostoru pro tolik důvěry. 
Autor Elisa K., 25.02.2022
Přečteno 199x
Tipy 24
Poslední tipující: Now, Firren, Sonador, Lůca, maliska, Jan Kacíř, Fialový metal, Lexi, jitoush, Friday, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otevřené dveře bez prostoru a kdosi kdo vstupuje, protože ty dveře do prostoru vložil. Výborné.

01.09.2022 01:25:11 | Now

Vím o čem píšeš. Tady mne štvou ty body, někdy mám pocit, že degradujou text.

28.02.2022 20:27:17 | Philogyny

Dobré.

25.02.2022 22:59:04 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí