...tohle jsem dneska potřeboval :-)
05.04.2022 21:19:43 | piťura
Jsem ráda, že se líbí. Je to takový balzám na duši. Mkí byla našeptávačkou.
05.04.2022 21:25:33 | mkinka
tomu říkám slovo do kočičí pranice, mňau!:) a teď se jdu schovat pod tu židli;) díky Ti Jitu*
05.04.2022 15:36:34 | Sonador
Mňoukání mě uchrání !
Od zbytečných starostí !
A přivolá víc radostí !
A možná zbytek dne se poštěkám !
Třeba i s Tebou můj živote.
Za to co mi denně chystáš.
Hezkého a krásného hned od začátku týdne.
Měj se fajn ...
A Ty též Jiťo.
05.04.2022 14:05:12 | Fialový metal