Tvé hradby

Tvé hradby

Nový,

neznámý smutek mě dnes zasáhnul.

 

 

Pocítil jsem,

že již nikdy nespatřím tvé hradby.

 

 

Již nebudou stát tvé zdi,

ta síla nezdolná hroutí se do vod,

propadá do zapomínání.

 

Tak dlouho nám byla ta odolnost samozřejmostí.

Tak dlouho byla ta pevnost na našich očích.

 



Potkávali jsme ji,

kráčeli jsme po ní,

byla kulisou našich dní,

teď zmizí.

 


Dvakrát jsem se z toho snu probudil.

Dvakrát toužící to zastavit,

aby svět zůstal náš,

ne cizí.

Autor David__S, 15.05.2022
Přečteno 111x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí