Tkaničky

Tkaničky

chytím si tě
na nádraží
ale do mých očí
tě nechám klidně spadnou
má to smysl
když tě neposbírám
udělá to někdo jiný

po dlouhém dni
je tu můj příběh
tak má ovečko spi
ve mně i v ní
a právem i křivě
vžij se do nocí

a možná ti tělo nepokreslí vodovkama
a možná nepovede mocenský boj s tvou kočkou
ale já s tebou budu mít sex na kolejích
a ne proto, abych ti k nim přivázala tkaničky
Autor Neegoista88, 06.07.2022
Přečteno 140x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, šerý, Frr, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí