Anotace: Z těchto chvil
Žehnám světlu, žehnám duším,
ať jde světem mír a klid,
lásce dveře otevírám,
boj chci ukončit.
Ptám se nebe, ptám se země
proč je tolik bolesti?
Nikdo, ale neodpovídá nenávistně ruce vzpiná...
...země, nebe a příroda je v klidu, jen ti pitomí opoLidé se tak rádi o cokoliv perou...
15.07.2022 19:38:06 | Marten