Anotace: Vyjádření...
Všechno se vytrácí, všechno se ztrácí.
Tvé tělo chřadne, duše je temná,
nenávist všude se belhá.
Mé tělo chřadne, po lásce volá.
Však kdo to vidí, kdo jen to pozná?
I v bolesti mé se duše vzpiná,
své světlo hledá, na osud spílá.
Andělů rej smutně se dívá,
kde je divko ta tvá síla...?
Lidem jsi dala příliš lásky,
a teď máš v tváří vrásky...
Pohlad se za to odpusť jiným,
zle žije se tu i nevinným...
člověk musí dát lásku taky sobě... přemýšlím o tom, zda je možné, dát lásky příliš, myslim, že ne - s láskou se to má tak, že čím víc se jí dá, tím víc jí je, když to tak není, není to láska... ale rozumím ti, velmi...*
03.10.2022 08:41:00 | Sonador
Tak nějak...
Rozumm ti - ale to ti není nic platné.
Ovšem s tou nevinností
je to o dost složitější,
to si o sobě myslí kdekdo.
02.10.2022 18:42:08 | MonoGame
Tak nepíšu to 100% o sobě... Za nevinné považuji Ježíše a opravdu hodný lidi...
09.10.2022 22:21:50 | lesní víla