Sonet o sudu

Sonet o sudu

Anotace: osud filosofa

Sbírka: Dva svetry

je sonet jen hrou pro děti
však hlavu blbne dospělce
když zaslechne on ve znělce
že činit má jen oběti

on obětí je života
a dospěl k svému osudu
teď čeká na něj jistota
že zavřeme ho do sudu

v tom sudu sídlí prázdnota
jí dělat bude společnost
on zavřený je na věčnost

než hlava se vám zamotá
tak zkuste poznat skutečnost
v tom sudu sídlí netečnost

Autor Uličný, 22.10.2022
Přečteno 217x
Tipy 7
Poslední tipující: Kan, Stanislav32, Sonador, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré, forma i obsah.

22.10.2022 19:41:45 | Kan

fajn text a hlavně závěr .)

22.10.2022 11:02:29 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí