Sonet stále dokola

Sonet stále dokola

Anotace: POZOR! kdo to začne číst, ten nikdy nemůže přestat

Sbírka: Dva svetry

na hřebík jsem pověsil
svoje boty toulavý
vnitřní hlas mne přesvědčil
že mne toulat nebaví

mám už rozum mám svůj věk
pevně je mi třeba stát
hlas pak přidal dovětek
prachy třeba vydělat

celý život žral jsem prach
dřel jsem jako v mátohách
a stál pevně na nohách

pozdě bych to rozchodil
unavený ze všech sil
na hřebík jsem pověsil

Autor Uličný, 23.10.2022
Přečteno 152x
Tipy 8
Poslední tipující: cestadolesa, mkinka, Iva Husárková, Vivien, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do kolečka do kola... Fajnová*

01.11.2022 22:32:11 | šerý

To je pěkná smyčka...

24.10.2022 15:58:07 | cestadolesa

Bezva oživení

23.10.2022 22:20:23 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí