Sonet při rození

Sonet při rození

Anotace: znělka nebo čnělka důležitá délka

Sbírka: Dva svetry

hurá sláva skuhrá jenom svině
drž si klobouk pojedeme z kopce
padá hvězda z plátna jenom v kině
teplo bude dneska jenom v sopce

že je zima hrdina se nedá
zkuste žebrat prodat sebe cele
není barev cenu má jen šedá
rostou vrásky na tvém hrdém čele

drnčí okno někdo na něj buší
bučí kráva mléko je však drahé
trošku rumu rudý nos ti sluší
císař přiznal co je dneska nahé

leda hovno to nám ještě zbývá
jen ta blbost ta je stále živá

Autor Uličný, 16.12.2022
Přečteno 139x
Tipy 2
Poslední tipující: Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí