konce snů

konce snů

Anotace: 2.1.2022

chceš se podívat větám na konec?
dočkat se konce snu
abys nezapomněl
aspoň ten blýštivý okamžik
před srážkou s naivitou
a svitem nových rán
osudu
na míle od první věty
jen palec od poslední
chceš nachytat vítr
olizuješ prsty
chčiješ v závětří
pochvaluješ si rozum rozumem
trudomyslností proti větru!
namísto se unášet
v sny
klidně i za cenu ranního praní prostěradla
ať už od přemíry lásky
slz
nebo počůrání
nemáš chcát proti větru!
říkal strýc
a hlavně ne ve snu!
říkám já
Autor khalim lamshi, 01.03.2023
Přečteno 101x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Bufik, CZaryFuk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí