Houpací rispet

Houpací rispet

Anotace: houpy hou

Sbírka: Dva svetry

na ruby se svět obrací
co víc k tomu říci
veze nás jen kůň houpací
s úsměvem na líci

houpy houpy pěkně v rytmu
do lasa vás všechny chytnu

a že blbost stále kvete
houpají vás co víc chcete

Autor Uličný, 11.04.2023
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: Houslistka, Fialový metal, šerý, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí