Bio

Bio

Anotace: sonet

Sbírka: Dva svetry

pavouk plete svoje sítě
vrána nese na svět dítě
krysa běží první z lodi
jen svině se v bahně brodí

kohout budí každé ráno
sově je vše vždycky známo
vlk je vždy člověku vlkem
žirafě už lezem krkem

co se v hlavě honí koni
co si pamatují sloni
v čem se podobáme zvěři
kdo to hoří mezi keři
co nám plamen ohně říká
had se kousl do jazyka

 

 

 

 

 

 

 

Nenajedený rispet

u koryta prase stálo
na dno smutně hledělo
zdálo se mu plné málo
vyžrat chtělo své tělo

tak to chodí v našem chlévě
sežral jabko adam evě

od té doby co zlý had
řekl cipe však máš hlad

Autor Uličný, 26.04.2023
Přečteno 122x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Vivien, Marťas9, mkinka, Fialový metal, Houslistka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí