Do neznáma

Do neznáma

Ozve se lup, když do neznáma skáčou
Strach z neznámého v jejich očích zní
Daleko na jihu hranice pláčou —
— hranice pláče
A já pláču s ní
Autor Tritvaetna, 22.05.2023
Přečteno 115x
Tipy 8
Poslední tipující: kozorožka, Marťas9, Psavec, Morgenstern II., mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí