Významy slov

Významy slov

Už douhou dobu čítáš
z mojí knihy slova,
možná pocit míváš,
že s tvými se shodla.

Ty slova mě děsí,
závan divokosti.
Borová vůně ze zálesí
s příměsí plachosti.

Přes den v tichosti
s neutrální tváří,
noc přítelkyní dravosti,
kdy všechno mi patří.

Přemýšlím ve spáru noci
nad jejich významem,
tolik v nich dříme moci,
co rozplývá se nad ránem.
Autor Random_stranger, 01.07.2023
Přečteno 91x
Tipy 5
Poslední tipující: Tvbm, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí