Volební kampaň

Volební kampaň

Anotace: rudě a fialově

Sbírka: Dva svetry

teď na jednu loď nalodí
nás všechny co tu stojíme
kdo mlčí ten jim neškodí
kam plujeme však nevíme

pak na cestu nás stříhají
a zvonky na krk dávají

kus pro ně jsme jen dobytka
co zvedá pro ně kopýtka

 

 

Nebo  raději sonet? 

teď na jednu loď nalodí
nás všechny co tu stojíme
kdo mlčí ten jim neškodí
kam plujeme však nevíme


pak na cestu nás stříhají
a zvonky na krk dávají
kus pro ně jsme jen dobytka
co zvedá pro ně kopýtka

než hlava se nám zamotá
my ztracenci jsme života
jen potajmu a zbaběle
tak zapřeme své přátele
když od stolu nám hodí kost
tak utiší se naše zlost

zpívat a tančit v rytmu jambu

Autor Uličný, 17.07.2023
Přečteno 143x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Psavec, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako odpovědný ovčan si bez odporu bekám...:-D Dobře jsi napsal.

17.07.2023 12:03:53 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí