Ve vsi prší
Někdo as štká
A u zdi prosí
Kdo mu ruku podá
Proč si nejdem zaplavat
Do přívalu slz
Které někdo vyplakal
Zcela zbytečně
Tak už pojď
Říkáš mi lehce
Já plavat neumím
Netrap se tím
Někdo jiný se topí za tě
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?