kamenná maska na obranu
falešný úsměv pro ochranu
nikdo nikdy nespatří
a nedotkne se mého světu
mé reality
mezi slavnými a lidmi bez domovu
nevidíš mě
vidíš pouze svoji dceru
ústavem spravenou a beze vzdoru
bez sebe a bez charakteru
nepřeju si nic
než jen cítit znovu
mě
zbořit stěny
a začít od začátku
Na věk, jaký máš... je to dobrý.
Není to naivní říkanka uplakaná láskou, moc rád jsem to četl a těším se na další!
29.08.2023 15:55:02 | vrbák