Verunko1, hezky jsi to vyobrazila...ať Tě má rád tenhle den dnešní...m
14.07.2024 03:13:04 | mapato
Moc Ti děkuji za přečtení Kouzelníka i za Tvá slova.Ať Ti pošlou také hezký den...V.
14.07.2024 08:55:49 | Verunka1
Líbí se mi, že jsi taková optimistka! :-D
Dej úsměv těm, co jsou tak chudí,
že pro druhé jej nemají
a smutkem ze spánku se budí,
neláskou těžce strádají!
Obleč je do úsměvu svého
naději malou jen jim dej,
že život není pranic zlého
a smích je velký čaroděj!
Vrať jejich srdcím zase víru,
že mohou také šťastně žít,
napít se lásky elixíru,
milovat se a spolu jít
vstříc věcem nepoznaným dosud,
budoucím krásným zážitkům
a neproklínat jen svůj osud,
dát vale překonaným snům...
24.11.2023 06:13:45 | Kozoroh 1
...jeden ti posílám. A děkuji. Mimochodem, ten tvůj úsměv na profilu hovoří za vše. JT
02.09.2023 22:23:53 | mravenec