Ztráta iluzí

Ztráta iluzí

Jsi v cizině a zase se k nám vracíš
Balónky nadnáší tíhu všech tvých sní
Ne všech, jen některých, řeknu-li to jinak
Všech těch, co přežily až do dnešních dní

Anebo, počkej, počkej ještě chvíli
Oblaka dutá jsou a vítr drásavý
Komíny kvílí a vzduch je dnes bílý
Balónky uletí, tvé sny tě unaví

Takže jsi s námi a do ciziny prcháš
Tvoje sny padají z rozeklaných skal
Oblaka nad hlavou — ledová sprcha
S námi se procházíš a nikdys’ nebyl dál
Autor Tritvaetna, 04.09.2023
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Kaňka, Ondra, IronDodo, Psavec, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí