Pět

Pět

Anotace: ...

Sbírka: Útěk

řekni mi co ještě chceš!




medvědi v lese sbírají prázdné plechovky

na stromech rostou gumáky

v pařezech sídlí velkoměsta

v dutinách stromů hrají sovy pokr




pereš se s osudem a padáš do propasti

rozkazuješ mrtvým a živým se vyhýbáš

nejsi vůbec v přítomnosti ale je to něco co zrovna tolik nevadí










mám v sobě časovanou bombu

jsem klaun ve svém vlastním cirkuse

kolem krku oprátku

a v rukách roztékající se přirození

čas dělá tik tak 

rozumu se u mně nedočkáš

jsem jenom šašek a klaun a kašpárek v kapse chytřejších a rychlejších






moje touha mi krade kyslík
myslím na to jaké by to bylo
jsem jenom panák v kleci
tikající bomba před výbuchem
rozkošný létající talíř
všechno na co si vzpomeneš
vozíček u kauflandu

zaplatím všechno všem a potom už konečně přestanu dýchat
zaplať
zaplať to
zahřej mě ještě
než do dopadne
než to uschne
než to zemře společně se mnou
vezmu i ostatní
já jsem šílený já jsem se zbláznil já jsem už mrtvý já jsem už dodýchal
už jsem na tom špatně s dechem už jsem na tom hodně dobře
už jsem na tom hodně špatně už jsem na tom bez de

chu



ne



ch


á






m























My příjdem blíž, my příjdem blíž! My příjdem... My... My příjdem.
No my slyšíme, vy přijdete! Ale co dál?
Dál to neumím.
Slezte z toho lustru, Donalde! Vidím vás!
To byla těžká písemná práce... I já sem s tím měl problémy.
Když myslíte teda. Do počtu jako myslíte teda? Tak, jestli jako myslíte, že v zájmu celku snad. Tak já bych to teda do počtu, kdyby to radši vzal někdo jinej.
Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!

Kroupo, puč mi kružítko.

A běda vám, běda vám, jestli mi to nepůjdu. Běda vám.

Prosím, pane profesore, zazpíváme si.

No, i skladník ve šroubovně si může přečísti Vergillia v originále.

Já když kouřím, tak zvracím.



No, byli rádi.


hvězdička znamená úspěch


dnes mám kritický den

manžel tráví většinu času na cestách




ve francii je krásně
topí se turisté na pláži v písku
tralala
jo a dej mi ještě něco navíc
knedlíků šest
táta pět

Autor CoT, 17.09.2023
Přečteno 154x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, Aaliyan, jort1, šerý, cappuccinogirl, Ophelia81, narra peregrini, Psavec, mkinka, Marten, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak na: * ;)
mám už rok na zvonku "Kroupovi" a nedokážu to změnit... občas člověk prostě něco podědí, i když to s ním nemá nic...

24.09.2023 06:25:55 | Sonador

... bych řekl, že poslední část zdejší puzzle.

17.09.2023 22:44:51 | šerý

no páni...

17.09.2023 18:56:36 | cappuccinogirl

heh

17.09.2023 16:18:14 | Philogyny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí