Pojebaná smrtjen stojí a mlčí
Pojebanej životpobíhá kolem níjak tajtrlíka nevidí tukterá na něm můžeoči nechat
Taky často nemohu najít brýle. Ta dezorientace potom je zřejmá. Tedy jak jinak se z debility vymluvit?
19.09.2023 11:51:43 | šerý
...kdo z nás není tajtrík, tak ani nežije ... :)
19.09.2023 09:42:13 | jort1
Objimam pevné, potřebuješ to
18.09.2023 21:29:52 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?