Smích

Smích

Anotace: přejde

Sbírka: Dva svetry

když se směješ naposledy
možná taky nejlépe
když ti prasknou v břiše vředy
bačkora ti zaklepe

moc se nesměj dobrá rada
když na tebe náš svět padá

ono už to jinak nejde
však tě ten smích jednou přejde

Autor Uličný, 11.10.2023
Přečteno 118x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Bufik, Marťas9, Anfádis, IronDodo, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí